Skip to content

Reparatii Centrale Termice

Reparații centrale termice

Centralele termice sunt inima sistemului dvs. de încălzire, iar când acestea întâmpină probleme, vi se pot produce neplăceri și disconfort. De aceea, suntem aici pentru a oferi servicii de reparatii centrale termice la cel mai înalt nivel. Future Line Instal by FLI este partenerul dvs. de încredere pentru rezolvarea promptă a tuturor problemelor legate de centrala termică, oferindu-vă confortul și liniștea că sunteți în mâinile experților.

De ce să alegeți serviciile noastre de reparatii centrale termice ?

Experiență vastă: Cu peste 30 ani de experiență în industria instalațiilor termice, echipa noastră de profesioniști a rezolvat o gamă variată de probleme cu centrale termice. Suntem mândri de expertiza noastră și suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții.

Echipă de specialiști: Fiecare membru al echipei noastre este instruit și certificat  I.S.C.I.R. pentru a efectua reparații centrale termice cu precizie și atenție la detalii. Așteptați-vă la un serviciu de calitate superioară de fiecare dată. Aici puteți vedea autorizațiile ISCIR

Rapiditate și eficiență: Înțelegem că o centrală termică defectă poate cauza neplăceri majore. De aceea, răspundem prompt la solicitările dvs. și efectuăm reparațiile în cel mai scurt timp posibil, minimizând disconfortul dvs.

Soluții personalizate: Nu există o „abordare unică” pentru reparațiile centralelor termice, deoarece fiecare problemă este unică. Ne adaptăm la nevoile dvs. specifice și oferim soluții personalizate pentru a vă asigura că sistemul dvs. de încălzire funcționează eficient.

Prețuri competitive: Suntem conștienți de importanța costurilor în serviciile de reparații centrale termice. Oferim tarife competitive și transparente, astfel încât să știți exact ce plătiți.

Dispecerat: Suntem disponibili, în intervalul orar 08 – 20, pentru a vă oferi asistență și soluții.

Formular contact reparatii centrale termice

Servicii reparatii centrale termice in Bucuresti si in judetele din apropiere

Aria de activitate fli future line instal
Reparatii centrale termice
  • Bucuresti-Ilfov: sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6 din Municipiul Bucuresti, Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari, etc.;
  • Calarasi: Calarasi, Oltenita, Budesti, Fundulea, Lehliu Gara, etc.;
  • Dambovita: Targoviste, Moreni, Fieni, Gaesti, Pucioasa, Racari, Titu , etc.;
  • Ialomita: Slobozia, Fetesti, Urziceni, Amara, Cazanesti, Firtbinti-Targ, Tandarei, etc.;
  • Giurgiu: Giurgiu, Bolintin-Vale, Mihailesti, Adunatii-Copaceni, etc.
  • Prahova: Ploiesti, Campina, Azuga, Boldesti-Scaeni, Breaza, Busteni, Baicoi, Comarnic, Mizil, Plopeni, Sinaia, Slanic, Urlati, Valenii de Munte , etc.;
  • Teleorman: Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Videle, Zimnicea, etc.

Reparatii centrale termice si servicii de intretinere pentru marci de prestigiu precum Ariston, Beretta, Ferroli, Immergas, Viessmann, Vaillant și alte marci de top.

Ce servicii oferim ?

Future Line Instal oferă servicii variate în domeniul instalațiilor. Ne specializăm în instalarea, întreținerea și repararea centralelor termice, oferind soluții eficiente pentru confortul termic al locuinței dvs.

De asemenea, efectuăm lucrări de instalații sanitare și electrice, acoperind toate nevoile dvs. pentru un mediu locativ funcțional și sigur. Echipa noastră de profesioniști dedicată și pricepută vă asigură calitate și fiabilitate în fiecare proiect.

La Future Line Instal, punem accent pe satisfacția clienților și oferim servicii personalizate pentru a vă aduce confortul dorit în locuința sau spațiul dvs. comercial.

Întreținere anuală centrală termică

Soluția corectă pentru funcționarea în siguranță a centralei tale.
de la 250 lei / an

Service Centrale Termice

Intervențiile sunt asigurate de ingineri cu experianță, autorizați ISCIR și atestați de producător.

Consultanță instalații termice

Echipa noastră vă oferă servicii de ofertare și consultanță în domeniul instalaților termice

Mentenanță și Intervenții

Asigurăm service ca orice eventuală defecțiune să fie doar o neplăcere de scurtă durată.

Autorizații de funcționare

Verificare tehnica in utilizare activitate desfasurata periodic, conform prevederilor prezentei prescriptii tehnice

Puneri în funcțiune

Executam lucrari de PUNERE IN FUNCTIUNE pentru toata gama de produse, conform codului CAEN 4322

Instalare și Montaj

De la centrale tradiționale pe combustibili gazos, solid, lichid la surse regenerabile, incluzând solare și pompe de căldură.

Proiectare și Execuție

În domeniul gazelor naturale, instalațiilor termice, sanitare, electrice, ventilare și canalizare, apă-canal etc.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Locatia Dvs.

This will close in 0 seconds

021 201 1114