Skip to content

Punere in Functiune Centrala Termica | PIF

Punere in Functiune Centrala Termica

PIF Centrale Termice

Executam lucrari de PUNERE IN FUNCTIUNE pentru toata gama de produse, conform codului CAEN 4322 : „ Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat”.

AF- autorizatii de functionare
VTU/VTP-verificare tehnica in utilizare

Punere în functiune – activitate care are loc în momentul primei utilizari a unui aparat nou conform prevederilor prezentei prescriptiei tehnice, pentru a se asigura ca aparatul
satisface cerintele de functionare în conditii de siguranta (PTA1-2010).

Prescriptii comune tiraj natural si fortat (se va descarca fisierul in format .doc)

Puneri in functiune centrale termice Ariston, Viessmann, Bosch, Motan si multe altele

Suntem specializati in puneri in functiune centrale termice de diverse marci, inclusiv Ariston, Viessmann, Bosch, Motan si multe altele. Echipa noastra de tehnicieni experimentati si autorizati ISCIR va asigura o punere in functiune eficienta si sigura, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de confortul termic dorit. Contactati-ne astazi pentru servicii profesionale de punere in functiune a centralelor termice.

Formular contact

Ce servicii oferim ?

Future Line Instal oferă servicii variate în domeniul instalațiilor. Ne specializăm în instalarea, întreținerea și repararea centralelor termice, oferind soluții eficiente pentru confortul termic al locuinței dvs.

De asemenea, efectuăm lucrări de instalații sanitare și electrice, acoperind toate nevoile dvs. pentru un mediu locativ funcțional și sigur. Echipa noastră de profesioniști dedicată și pricepută vă asigură calitate și fiabilitate în fiecare proiect.

La Future Line Instal, punem accent pe satisfacția clienților și oferim servicii personalizate pentru a vă aduce confortul dorit în locuința sau spațiul dvs. comercial.

Puneri in functiune centrale termice
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Locatia Dvs.

This will close in 0 seconds

021 201 1114