Skip to content

Recenzii clienti

Intervențiile sunt asigurate de ingineri cu experianță, autorizați ISCIR și atestați de producător. 

Scrie-ne o recenzie pe Google
5/5

Future line instal by fli iconFuture Line Instal By FLI

Strada Biharia 67-77, București

4,9 343 reviews

 • Avatar Florin Gheorghe ★★★★★ 2 days ago
  O firma cu multa experienta în spate ,Radu Gheorghe mi-a pasit pragul a treia oara și ca de fiecare data am rămas impresionat de profesionalismul sau.
 • Avatar Diana-Maria Frunza ★★★★★ acum 2 săptămâni
  Doar cuvinte de lauda pentru domnul Bazgu Radu. A dat o nota de profesionalism pe tot parcursul interactiunii. Abilitatile lui au fost puse in practica intr-o rapiditate pe care rar o intalnesti in Romania. A raspuns tuturor curiozitatilor … More noastre printr-o exprimare corespunzatoare usor de inteles pentru orice persoana. Recomand cu incredere. Asa ceva rar gasesti in Romania. Multumesc frumos!
 • Avatar Marius Stefan ★★★★★ 2 days ago
  Am avut probleme cu centrala. 3 firme au venit dar fara nici o rezolvare. Dupa ce a venit bazgu radu la centrala, problemele s au remediat imediat. Centrala merge perfect. Recomand!!!!
 • Avatar Mirela David ★★★★★ acum 2 săptămâni
  Multumesc mult dnului Paul pentru implicarea in repararea centralei. Toate incercarile anterioare cu alti furnizori de servicii fusesera epuizate si dansul a fost singurul care a identificat problema si a reusit sa repare centrala.
 • Avatar Mihai Chitea ★★★★★ 2 weeks ago
  Multumesc din suflet pentru serviciile oferite, ma declar mai mult decat multumit .... mult respect dl. ING. Druta Daniel Mihai, care s-a implicat si m-a ajutat foarte mult!
 • Avatar Adela Hoinaru ★★★★★ acum o lună
  Profesionalism, servicii excelente si eficiente oferite de domnul Bazgu Radu, fiind foarte punctual, politicos si extrem de bine pregatit. Lucreaza cu precizie si atentie la detalii, asigurandu-se ca totul functioneaza corect la final. … More Recomand cu incredere serviciile sale si voi mai apela oricand este nevoie!
 • Avatar Mihaela Diviricean ★★★★★ a month ago
  Foarte profi, amabili și politicoși băieții care au intervenit la centrala care mi-a scos peri albi (un Buderus) și care mai mult e frumoasă decât fiabilă. Acum merge perfect și sper să nu se mai strice degrabă, dacă am făcut-o aici de … More rușine. 🙂
 • Avatar Dinescu Criatina ★★★★★ 2 weeks ago
  Recomand cu încredere echipa celor de la Fli pentru promptitudinea și seriozitatea de care dau dovadă în colaborarea cu clienții pentru montarea centralelor de gaz.
  Voi reveni cu încredere la nevoie 🙏🏻
 • Avatar Oaie Claudia ★★★★★ 2 months ago
  Din partea FLI a sosit dl Rica Andrei care a efectuat verificarea centralei pentru obtinerea autorizatiei ISCIR. Ora programarii a fost respectata iar dl. Rica a efectuat verificarea rapid, discret si profi.
 • Avatar Catalin Petroianu ★★★★★ 2 months ago
  Totul a decurs foarte bine. Echipa a venit la ora stabilita, au terminat in intervalul anticipat, verificarile au fost complete. Un singur lucru de imbunatatit: stabilirea orei sa se faca cu o zi inainte de ziua programata. Eventual prin … More call center cand se face programarea.
 • Avatar Madalina Ionescu ★★★★★ a month ago
  O firmă foarte serioasă cu care colaborez din anul 2018. Au numai angajați profesioniști începând de la dna de la recepție, foarte mulțumită de dl. Dumitru Costin tehnician care după ce repară centrala, nu pleacă până nu verifică foarte … More bine. Vă mulțumesc pentru tot.
 • Avatar Magda Ivan ★★★★★ 3 weeks ago
  Am apelat la Future Line Instal pentru că oferă servicii în mai multe județe. Aveam nevoie de ajutor atât în București, precum și la Săbăreni (jud. Giurgiu) și doream să rezolv cât mai repede. Serviciile au fost prestate cu profesionalism … More (tehnician: Paul-Alberto Soldea), conform programărilor. Apreciez, de asemenea, faptul că a rămas curat după realizarea lucrărilor. Vă mulțumesc!
 • Avatar ION MOGOSANU ★★★★★ 2 months ago
  Promptitudine si profesionalism. contactati pentru montajul a 2 Viessmann 32 kw raspuns in 1 ora. Una din cele mai eficiente firme dpdv al colaborarii cu clientii. Claritate, transparenta si preturi corecte .Montaj cu Leo si Vio , care … More au plecat de la locatie la ora 22 asigurandu-se ca totul este ok. nu o sa auziti de la baieti comentarii de genul " cine v-a umblat Domne aici" sau " nu se poate "! gasesc solutii profesionale pt orice tip de problema.
  Ce iti poti dori mai mult ?
  gata am si semnat contractul de servicii cu FLI pe 2 ani.
  Multumesc Alex, Helen, Leo si Vio
 • Avatar Constantin Bohoru ★★★★★ 2 weeks ago
  La prima oră, am solicitat intervenția într-un timp scurt pentru a remedia o scurgere de apă de pe traseul de condens, explicând faptul că nu aș dori să opresc centrala având un bebeluș in locuință. Mi s-a explicat că e dificil de rezolvat, … More existând programări pentru ziua în curs, dar că se va face tot posibilul. Și chiar s-a făcut! La ora 15.00, un inginer din cadrul firmei a sunat, anunțând că în 5 minute va fi prezent pentru remedierea defecțiunii. La 15.30 problema era rezolvată, fără a fi nevoit să opresc centrala. Sincere mulțumiri pentru serviciile oferite!
 • Avatar Andreea N. (Pixyie) ★★★★★ a week ago
  Recomand aceasta firmă! Am colaborat pentru centrală și gaze, Radu a fost să facă verificările, a dat dovadă de profesionalism, foarte amabil, a explicat foarte clar ce face, ba chiar ma pus in tema cu privire la schimbătorul de căldură … More al centralei că va avea nevoie de o curățare chimică. Mi-a oferit suport privind alegerea termostatului și centrala încălzește mult mai bine acum că am curățat-o.
 • Avatar Vasile Olaru ★★★★★ a month ago
  In data de 16.10.2023 a fost programata o intretinere anuala pe care a efectuat-o cu succes operatorul Catalin DUMITRU. A efectuat un serviciu de calitate, este respectuos si iti da toate detaliile necesare, este foarte bine instruit manifestand … More profesionalism. Recomand.
 • Avatar Anca Stefanovici ★★★★★ 2 weeks ago
  Va mulțumesc pentru serviciile prestate pentru intretinerea în buna funcționare a centralei, pe care tot dumneavoastră ați și montat-o. Sunt foarte mulțumită. Îl felicit pe domnul care a făcut ultima verificare, vineri 13.10.2023. Îmi cer … More scuze nu știu cum se numește.
 • Avatar Nelu POPESCU ★★★★★ 2 weeks ago
  Foarte multumit de serviciile prestate la instalarea centralei Viessemann Vitodens 050 W Boka (PIF) cit si la adaugarea de noi componente (senzorului climatic Viessemann).
  Pentru mine au fost profesionisti - recomand cu incredere!
 • Avatar Diana Maxim ★★★★★ 2 weeks ago
  Servicii prompte și excelente, am încheiat anul acesta doua abonamente pentru mentenanță centrale termice. Dl Radu Gheorghe ne-a ajutat sa rezolvăm toate situațiile apărute în timp, ne-a răspuns la toate întrebările și propus soluții eficiente. … More Totul rapid și profesional.
 • Avatar Nick Varzaru ★★★★★ 2 weeks ago
  Ma declar foarte multumit de promptitudinea si de calitatea serviciilor oferite. In 48 de ore am trecut de la o centrala veche de apartament care imi "dadea numai batai de cap" la o centrala noua, gratie echipei de specialisti … More cu care am interactionat.
  Multumesc pentru consiliere si pentru serviciile oferite!
  RECOMAND CU INCREDERE!
 • Avatar Dragoș ★★★★★ 2 months ago
  TL;DR (pe scurt)
  Daca vrei să îți schimbi centrala, sună în call center, trimite poze cu lucrarea, acceptă prețul, programează lucrarea, echipa Future Line Instal se va ocupa de absolut tot ce ai nevoie fără să pierzi timp și bani. Eu am
  … More fost extrem de mulțumit de colaborarea cu ei, citește mai jos in detaliu.
  Trebuia să-mi înlocuiesc centrala așa că m-am apucat sa răscolesc tot internetul pentru a găsi acei instalatori care să-mi execute lucrarea ținând cont de câteva aspecte:
  - Să se ocupe de tot procesul: montat demontat, autorizări.
  - Țevile de sub centrală sa fie paralele dar și grupate în așa fel în cât să am spațiu pentru a umbla la robineți și filtrele Y.
  - Să nu improvizeze soluții precum majoritatea doreilor iar apoi să mă trezesc cu surprize.
  - Să nu facă treabă de mântuială
  Mi-a luat câteva zile să dau de voi pentru că sunteți aproape invizibili pe web, la o prima căutare, iar prezența dată prin multiplele domenii pe care le dețineți nu ajuta foarte mult pentru afișarea pe partea de 'montaj centrală' 'instalare centrală'
  V-am descoperit în lista de parteneri agreați de pe site-ul Viessmann iar în urma review-urilor dar și a faptului că firma este din 92', m-am hotărât și am dat telefon.
  Era vineri, la telefon mi-a răspuns o domnișoară și am stabilit că-i trimit pe WhatsApp poze cu ce e de făcut iar apoi o să primesc oferta de preț.
  Marți am revenit cu telefon căci nu am primit răspuns dar am înțeles că au existat mici probleme de comunicare/tehnice și am fost asigurat că voi primi răspunsul în aceeași zi dar nu s-a întâmplat și eram aproape hotărât să caut altă firmă.
  Miercuri însă mi s-a comunicat prețul și am acceptat căci mi s-a propus montajul a doua zi sau vineri.
  Joi dimineață am fost sunat cu o oră înainte ca echipa să ajungă.
  Au sosit doi băieți tineri, pasionați și cu experiență. Nu au stat prea mult pe gânduri și s-au apucat de treabă, au tăiat țevile, au dat jos centrala, au montat suportul nou in poziția dorită.
  Am apreciat că au trasat linii de ghidare și au folosit bolobocul să se asigure că pozează corect suportul.
  Au agățat centrala nouă și au făcut lista de piese necesare, totul a fost la fix nu am avut nimic în plus sau minus.
  După câteva ore bune de muncă aveam centrala montată și funcțională și am fost anunțat că vineri un alt băiat va veni pentru autorizare, PIF și montare termostat.
  Vineri dimineață am fost sunat să stabilim ora iar totul a decurs aproape bine, dar e băiat tânăr și mai are de învățat așa că am trecut cu vederea.
  Țin însă să le mulțumesc celor doi băieți de la montaj pentru lucrarea impecabilă, atenția la detalii și seriozitatea cu care au tratat lucrurile. Sunt profesioniști în adevăratul sens al cuvântului și am primit răspuns la toate întrebările iar lucrarea a fost executată exact cum îmi doream.
  Cu siguranță o sa mai recomand/apelez serviciile oferite de fli.ro
  Revin și cu poze.
 • Avatar Constantin Arbans ★★★★★ 2 months ago
  Companie si instalatori prompti si profesionisti! Domnul Aurel nu stia ce ar putea gasi defect cand a venit! A avut priceperea si rabdarea sa studieze ce ar putea afecta functionarea centralei termice, dar la plecare centrala functiona … More perfect!
 • Avatar Victor-Florin Cinpianu ★★★★★ a month ago
  Tocmai am facut revizia la centrală , am facut programare si in scurt timp au avut si disponibilitatea de a veni, in dimineata zilei stabilite am conunicat cu domnul Vasilescu si am agreeat ora pentru interventie. Ne-a explicat cum nu a … More facut-o nimeni pana acum multe aspecte legate de siguranta si necesitatea curatatii sistemului si observarii schimbarilor tehnice produse de-a lungul timpului. MULTUMIM
 • Avatar Andreea Ecaterina ★★★★★ a month ago
  Am lucrat cu mai multe firme până am găsit-o pe aceasta. Pierdeam sirul firmelor care mă sunau ba pentru centrala ba pentru aerul condiționat sau reviziile la gaze și încurcăm mereu firmele vechi cu cele actuale. FLI e de mare ajutor pentru … More că se ocupă de toate, servicii sunt foarte bune din punct de vedere al raportului calitate=preț, oameni serioși, țin cont de nevoile clienților, se mișcă repede când este vorba de intervenție și nu fac treabă de mântuială. Customer suportul e foarte bun, este promt și se asigură că ți-au rezolvat problema, ba mai mult te anunță mereu când ai de făcut reviziile și te pune în temă cu tot ce trebuie să știi despre revizii sau autorizații necesare, e foarte util mai ales dacă ești tânăr și abia începi să te ocupi de toate astea sau dacă te depășește pur și simplu acest subiect și nu știi ce fel de documente ai nevoie, ce fel de revizii trebuie să faci, ce se face la aceste revizii sau de ce sunt importante.
  Recomandat cu mare încredere. M-au scăpat de o bătaie de cap mare cu toate reviziile astea. Și felicitări operatorilor, băieții care au venit la mine au făcut treabă foarte bună cu centrala. Au și niște abonamente mișto de mentenanță cu preț mic față de ce este pe piața unde ești asigurat din toate punctele de vedere cu centrala și gazele.
 • Avatar Octav Ganea ★★★★★ 2 months ago
  Intervenție pentru revizie/autorizare rapida, in mai putin de 2 ore de apelul plasat in centrala am fost ajutat de rep Radu Gheorghe.
 • Avatar Ionut Varban ★★★★★ 3 weeks ago
  Ma declar foarte multumit de experienta cu Future Line Instal, si mai specific cu dl. Radu Gheorghe, care a fost f amabil si rabdator sa imi explice problema pe care o aveam cu centrala. Atitudine pro client si servicii profi.
 • Avatar Elena Ene ★★★★★ a month ago
  Am achizitionat centrala de la aceasta firma acum 3 ani si sunt foarte multumita de ea. Este un produs de calitate, raportul calitate-pret este unul echitabil. Este silentioasa, are consum mic si incalzeste cu usurinta o locuinta incapatoare. … More Sunt foarte multumita de serviciile acestei firme, le recomand cu drag si cu siguranta voi reveni pentru a achizitiona un nou produs.
 • Avatar Andreea Caciulat ★★★★★ 3 months ago
  Domnul Doru Bratu este profesionist și m-a ajutat cu multe sfaturi legate de centrala. A clarificat anumite situații legate de abonamentul anual pe care noi clienții îl putem alege pentru a beneficia de servicii in plus. Sunt foarte mulțumită … More de servicii și voi apela in fiecare an la acestea. Recomand cu încredere!
 • Avatar Dora Popescu ★★★★★ 4 months ago
  Foarte mulțumiți de serviciul prestat, calitate, promptitudine și echipa de nota 10. Mulțumim d-lui tehnician Bratu Doru care de fiecare data a dat dovada de profesionalism...și se certifica zicala...adaugă încredere adaugă valoare ...in … More tot ceea ce face...

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Locatia Dvs.

This will close in 0 seconds

021 201 1114